Mrt

Sınav takvimine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Başarılar

Ock

2023-2024 SORUMLULUK SINAV TAKVİMİNE AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ. BAŞARILAR.

meb_iys_dosyalar/21/16/767214/dosyalar/2024_01/31151355_2024subatsorumluluksinavprogrami.pdf

1.DÖNEM 2.ORTAK SINAV TAKVİMİ

Kırtasiye Malzeme Alımı

OKULUMUZ KIRTASİYE MALZEME ALIMI İÇİN İLANA ÇIKMIŞTIR.  TEKNİK ŞARTNAME TEKLİF FORMU AŞAĞIDA PAYLAŞILMIŞTIR.

ELDEN TESLİM EDİLMEYEN TEKLİFLER DEĞERLENDİRMEYE ALINMAYACAKTIR.

ŞARTNAME İNCELENEREK ŞARTNAMEYE UYGUN TEKLİFLERİNİZİ  27 KASIM 2023 SAAT 13.00 KADAR OKUL İDARESİNE ELDEN TESLİM ETMENİZ GEREMETEDİR.

Ekm

Spor yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. Zekâ ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler , zekâ kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. Ben Sporcunun zeki çevik aynı zamanda ahlâklısını severim. GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Atamızın  bu veciz sözlerinden hareketle Cumhuriyetimizin 2.Asrına   Satranç Turnuvası ile giriyoruz. 30 Ekim 2023 tarihinde başlayacak olan Satranç Turnuvasına katılım sağlamak isteyen öğrencilerimizin Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Sn.Ahmet NURSOY ile iletişime geçerek kayıt yapabilir.  İSTİKLALDEN İSTİKBALE CUMHURİYET BAYRAMIMIZIN 100.YILI KUTLU OLSUN.

SAYIN ÖĞRENCİ VELİMİZ

28.10.2023 CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 12:00 DA OKULUMUZ OKUL AİLE BİRLİĞİNİN SEÇİMİNİ YAPMAK ÜZERE VELİ TOPLANTISI YAPILMASI İÇİN DUYURU YAPILMIŞTI. ANCAK TOPLANTIYA KATILIM SAĞLANMADIĞINDAN TOPLANTI 31 EKİM SALI GÜNÜ SAAT 14:30 DA AYNI GÜNDEM MADDELERİ İLE TEKRAR YAPILACAKTIR. KATILIM SAGLAMANIZI RİCA EDERİZ.

1-Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

2-Divan Başkanı ve Üyelerinin Seçimi,

3-Yoklama,

4-Okul Müdürü ve Okul Aile Birliği Başkanının Konuşması

5-Yönetim ve Denetim Kurulu Raporunun Okunması,

6-Raporların İbrası,

7-Yönetim ve Denetim Kurullarının Seçimi,

8-Dilek ve Temenniler

9- Ders Öğretmenlerinden Öğrencilerin Başarı ve Devamsızlıklarının Alınması, Özel Görüşmeler.

MUSTAFA ATABEY

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1.Dönem 1.Sınav tarihlerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. BAŞARILAR

Ağu

ÖĞRENCİ SERVİS ARAÇLARININ TESPİTİ VE

SÖZLEŞME İŞİ DUYURUSUDUR (2.DUYURU)

DAHA ÖNCE DUYURUYA ÇIKILMIŞ OLUP, İHALEYE HERHANGİ BİR KATILIM SAĞLANMADIĞINDAN 2.KEZ DUYURUYA ÇIKILMIŞTIR.

2023 yılı EYLÜL Sorumluluk sınav takvimine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ağu

https://www.meb.gov.tr/sinavlar/sorgu/Dpy/2023_DPY_GIRIS_YERI_int77bote87/?fbclid=PAAaaxqCPIbovj5RD3d5CQyCJqSiGBJigccPmhic0AReBk1MojkAi_0qeliSo linki üzerinden sınav giriş belgelerinize ulaşabilirsiniz. Başarılar

2023 yılı İOKBS başvuru kılavuzu yayınlanmıştır.

Ekm

DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZ, SINAV TAKVİMİNE VE DERS DERS SINAV KONULARINA AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.  BAŞARILAR.

Mrt

Sorumluluk sınav takvimine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Okula mazereti nedeniyle gelemeyen öğrencilerimizden sorumluluk sınavının olup olmadığını bilmeyenler sınıf rehber öğretmenlerinden bilgi alabilir. Başarılar dileriz.

Ock

2023-2024 Eğitim öğretim yılında okutulacak seçmeli ders işlemleri Aralık 2022- Ocak 2023 ayları içerisinde gerçekleştirilecektir. Okul Rehber öğretmenleri ve Şube Rehber Öğretmenlerimiz tarafından gerekli bilgilendirmeler yapılarak , Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği hükümleri ve Anadolu Liseleri Haftalık Ders Çizelgeleri esaslarına ders seçme işlemleri  gerçekleştirilecektir.Seçmeli ders dilekçeleri doldurularak ilgili sınıf rehber ogretmenine veya okul rehber öğretmenine teslim edilmesi gerekmektedir.  Dilekçesini teslim etmeyen öğrenciler için okulun genel durumu ve öğretmen kadrosu göz önünde tutularak ders seçimleri okul idaresince yapılacaktır.  Seçmeli ders tablosuna ve seçmeli ders formlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI VELİ TOPLANTISI VE OKUL AİLE BİRLİĞİ SEÇİMİ

Sayın Velilerimiz, Okulumuzda, 4 Aralık 2022 Pazar günü saat 13.00' da Genel Veli toplantısı ve Okul Aile Biriliğinin seçimi yapılacaktır. Toplantıya katılmanızı önemle rica ederim.

MUSTAFA ATABEY

Program:

-Veli toplantısı ve Okul Aile Birliğinin Seçimi saat 13.30 ile 15.00 arasında yapılacaktır.

-Konferans salonunda Okul Müdürünün Konuşması

-Okul aile birliğinin seçimi