2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SEÇMELİ DERS SEÇME İŞLEMLERİ

2023-2024 Eğitim öğretim yılında okutulacak seçmeli ders işlemleri Aralık 2022- Ocak 2023 ayları içerisinde gerçekleştirilecektir. Okul Rehber öğretmenleri ve Şube Rehber Öğretmenlerimiz tarafından gerekli bilgilendirmeler yapılarak , Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği hükümleri ve Anadolu Liseleri Haftalık Ders Çizelgeleri esaslarına ders seçme işlemleri  gerçekleştirilecektir.Seçmeli ders dilekçeleri doldurularak ilgili sınıf rehber ogretmenine veya okul rehber öğretmenine teslim edilmesi gerekmektedir.  Dilekçesini teslim etmeyen öğrenciler için okulun genel durumu ve öğretmen kadrosu göz önünde tutularak ders seçimleri okul idaresince yapılacaktır.  Seçmeli ders tablosuna ve seçmeli ders formlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Yayın: 10.01.2023 - Güncelleme: 14.01.2023 22:35 - Görüntülenme: 765