DİYARBAKIR / KAYAPINAR - Şehit Abdulvahap Çokur Anadolu Lisesi

04125020222
FIRAT MAH. 589. SK. BLOK NO12A KAYAPINAR / DİYARBAKIR
Vizyon
Vizyonumuz; Hayata hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren, bilgi ve değer üreten, yüksek öğretim kurumlarına hazırlayan, akademik, sosyal ve kültürel açıdan önder bireyler yetiştiren bir kurum olmak.
Misyon
Misyonumuz; Evrensel ve demokratik ilkeler ışığında kendi ulusal değerlerini özümsemiş, çağın gelişen ve değişen ihtiyaçlarına yönelik beceriler kazanmış , bilimsel ve teknolojik gelişimi yakından takip eden, vatanını, bayrağını seven, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, aklın ve bilimin ışığında düşünebilen, insana ve doğaya saygılı, Türk milli eğitiminin amaç ve ilkelerine tam bağlı, liderlik özelliklerini kazanmış, kendini ifade edebilen, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın erdemli ve başarılı bireyler yetiştiren öncü ve örnek bir kurum olmayı başarmak.
Başarılar
Bilek Güreşi Dünya Şampiyonluğu, Bilek Güreşi Avrupa Şampiyonluğu ve Üçüncülüğü, Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonluğu,Hentbol Diyarbakır İl Üçüncülüğü, Futbol Bayanlar Diyarbakır İl Üçüncülüğü
Öğretim Şekli :TAM ZAMANLI
Başlama:08:20 Bitiş :14:50
DOĞALGAZ
Z1, B8 , T1 , E10, C10 , B2 hat otobüsleri okulumuzun yakınından geçmektedir.
Okul servislerimiz mevcuttur.
FIRAT MAH. 589. SK. BLOK NO: 12A KAYAPINAR / DİYARBAKIR (Yeni Stadyum Civarı)
İL VE İLÇE MERKEZİNDE
Sportif Etkinlikler