OKULUMUZU TERCİH ETMEK İSTEYEN ÖĞRENCİ ve VELİLER İÇİN HAZIRLAMIŞ OLDUĞUMUZ BROŞÜR ve TANITIM VİDEOSU

OKULUMUZ TANITIM VİDEOSUNA AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.    》》》  meb_iys_dosyalar/21/16/767214/dosyalar/2022_06/28142238_ABDULVAHAP-COKUR-ANADOLU-LISESI-TANITIM.mp4

Saygıdeğer Veliler, Kıymetli Öğrenciler

Şehit Abdulvahap Çokur Anadolu Lisesi okul idaresi ve öğretmenleri olarak düzen ve disiplinden taviz vermeden öğrenci merkezli bir yaklaşımla başta akademik olmak üzere sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif açıdan başarılı bir nesil yetiştirmek için emek veriyoruz.

Okulumuzu tercih etmeniz durumunda ;

Ø Alanında tanınmış tecrübeli öğretmenlerden ders dinleme imkanı bulacaksınız.

Ø Düzenli olarak yapılan deneme sınavlarıyla hazırbulunuşluk seviyenizi sürekli olarak kontrol etme imkanına sahip olacaksınız.

Ø Devamsızlık, okul içi tutum ve davranışlarınızla ilgili olarak sürekli velinize bilgi verilecek.

Ø Sınavlardan önce sınavda sorumlu olunan konular ve her konudan kaç soru çıkacağına dair bilgi alacak ve sınavlara daha planlı hazırlanacaksınız.

Ø Kuralların her öğrenciye eşit, adil ,şeffaf ve kararlılıkla uygulandığını göreceksiniz.

Ø Başarılarınızın, örnek davranışlarınızın ardından ödüllendirileceksiniz. (Gezi, Yemek, Spor Yarışması, Öğretmenlerle aktivite, Hediye Çeki vs.)

Ø Sizleri her zaman dinleyen akademik, psikolojik ve sosyal açıdan gelişiminizi takip eden Rehber Öğretmenleriniz olacak.

Ø MEB materyallerini aktif ve etkili kullanacaksınız.

Ø Alanında uzman kişilerden konferans ve seminerler dinleyeceksiniz.

Ø Okul içi ve okullar arası yarışmalara katılma şansı bulacaksınız.

Ø İlerleyen yıllarda marka okulların birinden mezun olma gururunu yaşayacaksınız.

Yayın: 28.06.2022 - Güncelleme: 01.07.2022 23:37 - Görüntülenme: 1383

Etiketler :